Uitverkoop!

Individuele coaching

0.0049.50 excl. BTW

Door jarenlang ervaring vanuit het bedrijfsleven te hebben opgedaan is het tot deze prachtige methodiek gekomen om mensen weer in hun ware ik te laten geloven. Transformatie processen in gang zetten zijn zo ontzettend waardevol. Als je binnen een paar sessies mensen weer ziet stralen en meer energy te ervaren is dat magisch om te zien. 

Een eerste kennismakings sessie van 45 minuten is altijd zittend in een praktijkruimte. Vervolg sessies zijn 60 of 90 minuten en kunnen in de buitenlucht in het bos of op de hei plaats vinden. Na de kennismakings sessie kunnen we een traject op basis van maatwerk met je bespreken.

Wij hebben geen wachtlijsten en vergoeding via de verzekeraar of werkgever is mogelijk.

In Ede, Arnhem en Nijmegen hebben wij een locatie waar we ook paardencoach sessies verzorgen.

Een individuele coaching bij coaching Gelderland zal bestaan uit meerdere methodieken door elkaar heen. Van gesprekken en het visueel maken van jouw droomleven tot aan het letterlijk in beweging komen door de inzet van ECO-coaching.

Onze insteek bij de coaching is zeer holistisch en aan de andere kant ook juist aards en met 2 benen op de grond.

Wij streven naar het activeren van je zelfsturende en zelfoplossende vermogen waarbij een totale verbinding van  het hoofd, het hart, je onderbuik gevoel (centrum) en met 2 benen op de grond(Een stevige basis).

We doen veel met lichaamswerk, het lichaamsbewustzijn, ademhaling, body scan, (tafel) opstellingen, Quantum Jumping Meditatie, Quantum Hypnose, IEMT, Reiki (Chakrahealing)  en eventueel aangevuld met paardencoaching en een goed voedings advies.

Door jarenlang vanuit het bedrijfsleven ervaring te hebben opgedaan is het tot deze prachtige methodiek gekomen om mensen weer in hun ware ik te laten geloven. Transformatie processen in gang zetten zijn zo ontzettend waardevol. Als je binnen een paar sessies mensen weer ziet stralen en meer energy te ervaren is dat magisch om te zien. 

Een GRATIS online intake duurt maximaal 30 minuten.

Een eerste kennismakings sessie van 45 minuten is altijd zittend in een praktijkruimte.

Vervolg sessies zijn 60 of 90 minuten en kunnen in de buitenlucht in het bos of op de hei plaats vinden. Na de kennismakings sessie kunnen we een traject op basis van maatwerk met je bespreken. Wij hebben geen wachtlijsten en vergoeding via de verzekeraar of werkgever is mogelijk.

In Ede, Elst,  Arnhem en Nijmegen hebben wij een locatie waar we ook paardencoach sessies verzorgen.

Aantal:

GRATIS INTAKE, Kennismakingsessie

Locatie:

Ede, Elst Nijmegen buiten met paarden, Elders

Duur:

30 minuten, 45 minuten

Methode:

Algemeen, IEMT (trauma), Quantum Hypnose, Reiki, Paardencoaching

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Individuele coaching” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.