Succes!!

De weg naar succes kent vele valkuilen. (ver)Stoppen is geen optie. Soms lijkt het net een labyrint en zie je als directeur, leidinggevende of werknemer door de bomen het bos niet meer. Mensen en teams met power gaan door op zoek naar mogelijkheden en oplossingen. Doorgaan op een pad vol allergie├źn en valkuilen, klaar om een nieuwe uitdaging vanuit passie aan te gaan.  Tijdens de trajecten bij Coach Gelderland leer je hoe. Je krijgt inzichten om talenten en kwaliteiten door de activering van zelfsturing en zelfoplossend vermogen optimaal in te zetten. Er wordt bewust ontregelt tijdens de trajecten om weerbaar te zijn in zowel goede en ook zeker in slechte en onvoorspelbare tijden. Daarnaast gaan we terug naar ieders kern waarbij we kijken naar hoe het systeem van herkomst voor zowel de medewerkers als de leidinggevenden (nog) steeds invloed hebben en wellicht belemmeren in het dagelijks functioneren. Ook leggen we een verbinding tussen je hoofd, je hart, je onderbuikgevoel met 2 benen op de grond. 1 van de allerbelangrijkste drijfveren om overeind te blijven en te presteren is passie, ontdek nu hoe je je eigen passiepad kunt bewandelen! De impact die (systemische) coaching  heeft is van onschatbare waarde voor jezelf en jullie organisatie. Een fijne dag en tot snel voor deze gegarandeerd bijzondere geluksbeleving.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.