Opening Coach Gelderland

7-7-2017

Welkom op de nieuwe site van Coach Gelderland. Super trots ben ik om deze vandaag aan jullie te presenteren. 

Het idee van Coach Gelderland is al een paar jaar geleden ontstaan, echter heeft de ontwikkeling hiervan nog wat persoonlijke en zakelijke groei periodes nodig gehad om dit vandaag hier neer te zetten.

Logo:

Het logo van Coach Gelderland is vorm gegeven door Heidi Terpstra van Heidisign

Het logo staat voor het passiepad wat iedereen kan bewandelen op zoek naar een gelukkig leven. Alles wat we doen met een open hart kan groeien. Daarnaast is er een oneindige verbinding tussen de 4 Kernkwadranten (Kernkwaliteit, Valkuil, Uitdaging en Allergie). Het Lemniscaat is een liggende acht die staat voor deze oneindige verbinding in het leven. 
De verbinding van de kernkwadranten is niet alleen gebruikelijk bij persoonlijke ontwikkeling en groei echter ook in organisaties en teams. Ook daar komen wij in aanraking met zeer veel verschillende soorten mensen. De 1 wordt op een voetstuk gezet en de ander kan men niet luchten of zien. Door deze met elkaar in verbinding te brengen en daarnaast daar ook nog verschillende coaches bij te zoeken om samen te groeien maakt ons aanpak uniek.

Kijk gerust rond en mail naar info@coachgelderland.nl voor persoonlijke informatie, inspiratie en een uniek coachprogramma op maat.

Met positieve groeten,
Margien Wouters
Coach Gelderland

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.