Onze missie

Op coach en trainings gebied lijkt het aanbod net een labyrint. Coaching Gelderland heeft daar een oplossing voor.

Onze missie van Coaching Gelderland is om een unieke verbinding tot stand te brengen. Deze verbinding is zeer breed.

Als we intern bij de mens beginnen dan is dat een verbinding tussen het hoofd, het hart, het “onderbuik gevoel” en met 2 benen op de grond. Congruentie de binnen en buitenkant is 1.

Als we naar de mens kijken die op zoek is naar een droomleven en een (werk) geluk dan is een verbinding tussen een trainer, coach, therapeut en arts het allermooiste wat er zou bestaan. Alles is met elkaar verbonden.

Als we naar team en organisatie structuren kijken dan is ook alles met elkaar verbonden. De werknemer en werkgevers zijn niet voor niets wie ze zijn. Ze nemen altijd hun systeem van herkomst mee. Deze kan doorvloeien op de werkvloer. Zodra er inicht komt door wie of wat men word getrickert en uitgedaagd en welke plek je dan zelf inneemt ontstaat er beweging. Hoe gaaf is dat. Echter wanneer de blokkades waarneembaar blijven voor de persoon en anderen in het team of organisatie dan is het zaak om hier weer intern in de persoon met de juiste begeleiders aan de slag te gaan.

En die begeleiding hebben wij intern in huis. Al vanaf 3 sessies kan men al heel erg goed weer in zijn kracht komen. Lees hier meer over de verschillende methodes die wij onder andere inzetten tijdens trajecten>>

Uw organisatie of persoonlijk vraagstuk is onze zorg. 

Wij zijn er voor om mens & organisatie weer een energy boost te geven op persoonlijk en/ of zakelijk gebied.

 

“Als de interne organisatie op orde is dan straalt men dat uit naar buiten” 

 

Deze energy boost kan bijdragen om het doel van uw organisatie na te streven, zodat iedereen kan presteren en ontspannen en gelukkig samen kan werken in goede en in slechte tijden.

Wij zijn er voor mensen & organisaties die anders willen kijken dan de standaard coach en trainings methodes die er al op de markt zijn.

Bij ons zijn er geen standaard kaders waarbinnen gewerkt gaat worden want elke situatie is namelijk uniek. Wij zorgen ervoor dat er bewust ontregeld gaat worden tijdens de trajecten zodat iedereen in de organisatie van directeur tot aan de portier kan omgaan met stressvolle en crisis situaties om het organisatie doel te blijven behalen. Vergelijk het met een kudde dieren die moet overleven in de natuur of topsporters. Wie mentaal & fysiek krachtig blijft zal samen overleven en winnen. Wij kijken naar de kern van mens & organisatie. Waar krijgt men een energy boost van en waardoor raakt men spontaan geblokkeerd. Ook gaan we kijken naar welke gebeurtenissen uit het verleden (on)bewust nog  steeds invloed hebben op mens & organisatie.

 

“Bewustwording is de eerste stap naar succes” 

 

Wie is de “echte” mens achter de directeur en is hij ook persoon die werkelijk leiding geeft. Waar kunnen er nog verbeteringen worden aangebracht. Welke persoon functioneert het beste op welke plek. Wie is er nodig binnen de organisatie om het doel te dienen en voor wie is het beter om elders zijn talenten en kwaliteiten in te zetten. Wie zit er verscholen in een hoekje durft niet naar voren te treden doordat hij in het verleden dingen heeft mee gemaakt die hem nu nog belemmeren in zijn dagelijks functioneren.

Door middel van de trajecten van Coaching Gelderland ontdek je hoe je samen gaat voor

 • betere en langdurige resultaten
 • nieuwe/ frisse energie
 • voor zelfinzicht en reflectie
 • elkaar motiveren en ondersteunen waar nodig
 • het activeren van het zelfoplossende en zelfsturende vermogen
 • homogene teams
 • beter functionerende teams
 • ontspanning 
 • tevreden medewerkers
 • een lager ziekte verzuim
 • burn out preventie en burn-out recovery